Houten kozijnen brussel

VERVANGING, MONTAGE EN INSTALLATIE

RAMEN EN KOZIJNEN

PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Op zoek naar een bedrijf met ervaring in het plaatsen van houten ramen in Brussel? Wij werken in alle Brusselse gemeenten en bieden u een service op maat.

Bovenal passen we ons aan uw wensen en behoeften aan. Daarom zijn we gespecialiseerd in het plaatsen, installeren en vervangen van houten ramen. Neem contact op met onze raamdeskundigen in Brussel!

chassis bruxelles

U kunt dit formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Formulaire NL

HOUTEN KOZIJNEN BRUSSEL - ONZE DIENSTEN

ONZE VERSCHILLENDE DIENSTEN

Allereerst volgt hier een overzicht van de verschillende diensten die we aanbieden. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven:

 • Plaatsen van houten ramen;
 • Installatie van uw ramen en beglazing;
 • Kapotte ramen vervangen en controleren of ze nog goed zijn;
 • Glas vervangen ;
 • ...

De voordelen van houten kozijnen zijn zeer talrijk. Dit type kozijn wordt bijvoorbeeld gekozen voor :

 • De fysische eigenschappen
 • Hout is een prachtig decoratief element. Het is rustig en glad en vergroot op natuurlijke wijze je kamer, waardoor een houten raam ideaal is voor een kantoor of woonkamer. Op de werkplek kalmeert hout werknemers en maakt het hen productiever. Het is dus ideaal voor elke werkruimte.
 • De isolerende eigenschappen
 • Dankzij het gebruik van hout hebben kozijnen uitstekende isolerende eigenschappen. Ten eerste bespaar je energie omdat hout een uitstekende thermische isolatie biedt. Ten tweede heb je geen last van stadslawaai dankzij de geluiddempende eigenschappen van hout.
 • De ecologische eigenschappen
 • In tegenstelling tot PVC is een houten raamkozijn in Brussel niet erg vervuilend. Dit type raam is dus perfect als je je ecologische voetafdruk wilt verkleinen.

We werken met alle soorten kozijnen, dus profiteer van onze expertise in pvc en aluminium kozijnen:

Chassis pvc bruxelles

PVC-raamkozijn

Chassis aluminium bruxelles

Aluminium raamkozijn

beschikbaar van 8 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds, 7 dagen per week

WAAROM HOUTEN RAMEN VAN BRUSSEL GEBRUIKEN?

Bovendien hebben je houten ramen een garantie van minstens 5 jaar. Door hun weerstand tegen de tijd en de elementen vormen ze een uitstekende bescherming voor je dubbele of driedubbele beglazing.

Bovendien kun je je houten kozijnen schilderen om je woning een nog elegantere en mooiere uitstraling te geven. Na een paar jaar kunnen ze hun nieuwe, elegante look verliezen. Gelukkig kun je ze er altijd weer net zo goed laten uitzien als op de dag dat ze werden geplaatst, in de kleur van je keuze.

WAAROM VAN ONZE DIENSTEN GEBRUIK MAKEN?

Eerst en vooral zijn wij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen, installeren en vervangen van houten ramen. Onze experts zijn dus goed uitgerust om dit soort taken op zich te nemen.

Ten tweede werven we onze vakmannen op basis van hun technische vaardigheden en ervaring. Je vindt dus alleen gekwalificeerde vakmannen in onze teams die houden van wat ze doen.

Aarzel ten slotte niet om telefonisch een gratis bestek aan te vragen. We hebben ook een service ontwikkeld die elke dag van de week van 8 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds beschikbaar is voor noodgevallen. Aarzel dus niet om 028992234 te bellen voor een dringende interventie.

BEL ONS VOOR EEN OFFERTE VOOR HOUTEN KOZIJNEN

U kunt dit formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Formulaire NL

HOE VRAAG IK EEN OFFERTE AAN VOOR HOUTEN KOZIJNEN IN BRUSSEL?

Zijn uw ramen in slechte staat en wilt u een prijsopgave voor houten ramen in Brussel om ze te vervangen? Chassis Brussel kan u snel een offerte bezorgen. We zijn ons ervan bewust dat ramen in slechte staat je woning bijvoorbeeld kwetsbaarder kunnen maken voor inbraakpogingen.
Het is dus heel belangrijk om aandacht te besteden aan de staat van je ramen, zodat je weet wanneer je ze moet vervangen, en om een offerte aan te vragen bij professionals. Als je een verandering opmerkt in de isolatieprestaties, ventilatie of warmteverlies, bel ons dan. We hebben een nummer ingesteld dat je in contact brengt met een van onze experts, zodat we samen een offerte kunnen opstellen voor je houten kozijn in Brussel.

IS DE PRIJSOPGAVE VOOR MIJN HOUTEN RAMEN IN BRUSSEL GRATIS?

De keuze van het type raam is belangrijk omdat het een directe invloed heeft op uw comfort: thermische en akoestische isolatie, energieprestaties en luchtdichtheid. Daarom biedt Chassis Brussel een gratis offerte op maat aan, die voor iedereen toegankelijk is. We brengen u rechtstreeks telefonisch in contact met een vakman om het type werk te bespreken. Samen stellen jullie het bestek op en de uiteindelijke prijs verandert niet. De expertise van onze professionals gedurende meer dan 10 jaar stelt ons in staat om je te voorzien van nauwkeurige diagnoses van ons werk en om onaangename verrassingen in termen van extra kosten te voorkomen. Dus of u nu een particulier of een professional bent, kies voor de schatting van houten ramen in Brussel door ons bedrijf.

HOUTEN, PVC EN ALUMINIUM KOZIJNEN: WAT IS DE BESTE ISOLATOR?

We werken met toonaangevende merken om de kwaliteit van onze isolatiematerialen te garanderen, ongeacht je budget. Als je echter kiest voor houten ramen, kun je er zeker van zijn dat je huis beter geïsoleerd is dan PVC of aluminium. Om de duurzaamheid van je houten ramen te garanderen, is regelmatig onderhoud aan te raden. Door de kleur te veranderen, kunnen ze ook een nieuwe look krijgen. Het belangrijkste kenmerk is ook dat hout een zeer goede natuurlijke warmte-isolatie biedt. Een goede oplossing om ecologie en esthetiek te combineren. Op lange termijn bespaart hout energie dankzij de uitstekende thermische en akoestische isolatie. Zo bent u zeker van een goede nachtrust zonder geluidsoverlast. In Brussel komt slecht weer vaak voor, dus het is goed om te weten dat hout uw dubbele of driedubbele beglazing uitstekend beschermt in periodes van regen of wind.
We raden u ook aan om na te gaan of u in aanmerking komt voor chassissubsidies, waarmee u uw uitgaven kunt verlagen. Er is een online test beschikbaar om na te gaan of je in aanmerking komt voor deze financiële steun.

Aarzel niet om ons nu te bellen om een gratis offerte aan te vragen voor houten kozijnen in Brussel, op maat van uw behoeften. Onze erkende vakmensen staan klaar om u alle informatie te geven die u nodig hebt.

Welk hout voor raamkozijnen in Brussel?

Hout is van nature warm en heeft een zeer goede warmte-isolatie en geluidsisolatie, het materiaal bij uitstek voor ramen. We raden aan om kozijnen te gebruiken van natuurlijk resistent hout zoals eiken, kastanje, lariks of douglas, die weinig of geen behandeling nodig hebben. Houtsoorten met een sterk wisselende dichtheid, zoals Dark Red Meranti, Iroko-Kambala en Sipo, moeten worden vermeden. Als ondanks alles toch voor deze houtsoorten wordt gekozen, moet u controleren of het aangeboden assortiment een geschikte dichtheid heeft. Op zoek naar advies over het beste hout voor je kozijnen? Vraag onze experts om hun aanbevelingen!

Hoe onderhoud je je houten kozijnen en schrijnwerk in het algemeen?

Technieken hebben een lange weg afgelegd. Ze maken het mogelijk om hout beter te beschermen, zodat het onderhoud tot een minimum beperkt blijft en het langer meegaat. Houten kozijnen op maat vereisen nog steeds een zekere mate van onderhoud, maar minder frequent en beperkter. Hier volgen enkele richtlijnen om je te helpen je hout effectief te behandelen.

Schoonmaken: De eerste stap in het onderhoud is het schoonmaken van de kozijnen met helder water. Om alle sporen van vet te verwijderen, kun je een beetje afwasmiddel of ammoniak toevoegen. Nadat je je kozijnen hebt schoongemaakt, moet je ze goed ventileren zodat de geur kan verdampen.

Schuren: Zodra je het vet hebt verwijderd, is het essentieel om schuurpapier te gebruiken om alle verfresten, klein hout, lak of vernis te verwijderen. Dit advies geldt zowel voor op maat gemaakte als voor voorgemeten houten frames.

De verf, vernis of beits aanbrengen: Je kunt nu de verf, vernis of beits van je keuze aanbrengen. Breng het product aan met een kwast. Volg de instructies op de bijsluiter zorgvuldig op. Er is een breed scala aan producten beschikbaar op internet. Voor een betere afwerking en een esthetischer resultaat kun je je ramen aan het einde van het proces wassen en voorzien van veluxramen en luiken!

Hoeveel kosten houten kozijnen per m2?

Bij het kiezen van ramen moet je rekening houden met een aantal criteria, zoals het type beglazing, het type opening en vooral het type materiaal. Deze verschillende criteria beïnvloeden de prijs van houten ramen. De keuze aan modellen is groot en gevarieerd. Toch is hout een duurder materiaal dan bijvoorbeeld PVC of aluminium. Het is belangrijk om jezelf af te vragen wat je budget is. Welk budget heb je voor het werk uitgetrokken? Informeer naar de verschillende materialen. Vraag offertes aan bij professionals. Vergelijk ze, en zodra je de prijs van houten kozijnen hebt geanalyseerd, neem je een weloverwogen beslissing. Net als aluminium zijn houten ramen 100% recyclebaar en extreem duurzaam! Houten ramen besparen ook veel energie. Als je een idee wilt krijgen van de prijs van houten ramen per m2, aarzel dan niet om ons een offerteaanvraag te sturen!

ONS WERK AAN UW CHASSIS IN DE HELE STAD

Onze diensten op het gebied van montage, creatie en installatie, evenals groot kozijnwerk, zijn beschikbaar in de hele stad. We werken in alle volgende gemeenten:

In de volgende gemeenten : Anderlecht - Oudergem - Sint-Agatha-Berchem - Brussel - Etterbeek - Evere - Vorst - Ganshoren - Elsene - Jette - Koekelberg - Sint-Jans-Molenbeek - Sint-Gillis - Sint-Joost - Schaarbeek - Ukkel - Watermaal-Bosvoorde. - Sint-Lambrechts-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Hoeilaart - Zaventem - Overijse - Tervuren - Sint-Genesius-Rode - Diegem - Lasne - Terhulpen - Genval - Rixensart - Ottignies - Louvain-la-Neuve - Chaumont-Gistoux - Waver - Waterloo - Grez-Doiceau

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 36

No votes so far! Be the first to rate this post.