KOZIJNEN OUDERGEM: EXPERTS IN HET PLAATSEN EN INSTALLEREN VAN RAMEN

MONTAGE, INSTALLATIE EN VERVANGING VAN RAMEN

ALUMINIUM, PVC, ALUCLIP EN HOUTEN KOZIJNEN

SPECIALISTEN IN HET MAKEN VAN MONTUREN OP MAAT

PROFESSIONALS IN CHASSISWERK VOOR MEER DAN 8 JAAR

WIJ WERKEN MET DE BESTE MERKEN: KÖMMERLING, ALIPLAST, ...

Zijn je kozijnen beschadigd en aan vervanging toe? Chassis Oudergem garandeert je een snelle en professionele service. Onze raamprofessionals kunnen alle soorten montages en installaties uitvoeren. Ze werken efficiënt en professioneel. Ze nemen de tijd om de afmetingen van je ramen te analyseren en stellen aangepaste kozijnen voor. Onze teams zijn ook zeer beschikbaar. We vervangen, installeren en plaatsen ramen voor zowel particuliere als commerciële klanten. Wil je meer informatie en een gratis offerte? Bel ons dan!

chassis bruxelles

U kunt dit formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Formulaire NL

ONZE DIENSTEN EN WERKZAAMHEDEN OP KOZIJNEN IN OUDERGEM

chassis Bruxelles

Installatie van raamkozijnen

Kozijnen plaatsen

Groot werk aan alle raamkozijnen

Veranging van raamkozijnen

We werken alleen met ramen op maat, die we zelf produceren. Je profiteert van unieke kozijnen, speciaal ontworpen voor jouw ramen.

KOZIJNEN OUDERGEM - ONZE DIENSTEN

Onze chassisexperts werken met gespecialiseerde apparatuur. Hierdoor kunnen ze elke creatie of installatie uitvoeren. Ze reizen altijd met de apparatuur die nodig is voor hun werk. Dus als je belt, zorg er dan voor dat je aangeeft welk soort werk je nodig hebt. Onze vakmannen kunnen de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Grote werkzaamheden aan ramen
  • Professionele installatie van ramen voor bedrijven
  • Installatie van ramen op maat voor privéwoningen
  • Vervangen van alle ramen in een huis
  • ...

VEELGESTELDE VRAGEN

WELKE KOZIJNEN EN BEGLAZING KIEZEN IN OUDERGEM?

De keuze van de beglazing voor je kozijnen in Oudergem hangt af van je budget en het soort isolatie dat je zoekt (geluidsisolatie, thermische isolatie of akoestische isolatie). Er bestaan verschillende soorten beglazing: enkele, dubbele en driedubbele beglazing.
Enkele beglazing heeft het voordeel dat het dunner en lichter is, maar het biedt geen thermische isolatie. Dubbele beglazing daarentegen is een perfecte thermische isolator. Anderzijds kan beglazing van dezelfde dikte de geluidsisolatie verminderen. Driedubbele beglazing is de beste isolator, maar ook de duurste.

HOE KIES IK MIJN KOZIJNEN IN OUDERGEM?

Je kunt je ramen in Oudergem kiezen naar eigen smaak en voorkeur. Je kunt kiezen tussen houten, PVC en aluminium ramen. Omdat elk materiaal voor- en nadelen heeft, moet je kiezen op basis van prijs, isolatie en onderhoud.

Een houten model geeft je huis meer karakter en isoleert uitstekend. Aan de andere kant is het onderhoud veeleisender. Voor wie op zoek is naar ramen op maat, zijn er aluminium modellen. Aluminium ramen zijn lichter, dunner en vooral duurzamer. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden. PVC-ramen zijn een interessant alternatief op het vlak van isolatie, duurzaamheid en zuinigheid. Naast goede thermische prestaties zijn ze ook waterdicht.

chassis auderghem

KOZIJNEN IN OUDERGEM : DOE EEN BEROEP OP ONZE KWALITEITSSERVICE

Het installeren van ramen is een complex proces dat aandacht voor detail en expertise vereist. Daarom kun je dit het beste aan een vakman overlaten. Voordat het raam wordt geïnstalleerd, bereidt de vakman de locatie voor. In het geval van vervanging demonteert hij de oude ramen, waarbij hij erop let dat hij de isolatie of de muren niet beschadigt. Er kunnen verschillende technieken worden gebruikt, afhankelijk van of de ramen van hout, pvc of aluminium zijn. Zodra deze zijn verwijderd, zorgt de vakman ervoor dat de openingen waterpas zijn.

Om de nieuwe ramen te bevestigen, kan hij deuvels of een bevestigingsbeugel gebruiken. Daarna gaat hij verder met de afwerking.
In sommige gevallen is het mogelijk om ramen te renoveren door de oude beglazing te vervangen door een model met betere prestaties. Om de ventilatie in huis te verbeteren, moeten er misschien ventilatieroosters in de nieuwe ramen worden geplaatst. Wat je behoeften ook zijn, ons bedrijf gespecialiseerd in ramen en deuren in Oudergem kan je hooggekwalificeerde vaklui ter beschikking stellen om bij jou aan de slag te gaan.

beschikbaar van 8 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds, 7 dagen per week

KOZIJNEN OUDERGEM : DOE EEN BEROEP OP ONZE KWALITEITSSERVICE

Ten eerste zijn onze vakmannen gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van je ramen. Ze zijn gekwalificeerd om te werken aan verschillende bestaande installaties en met verschillende materialen. De veiligheid en isolatie van je woning is onze prioriteit. Onze teams zijn zo snel mogelijk bij je thuis.

Ben je het slachtoffer geworden van een inbraak met sporen op je ramen? Verlies geen tijd. Neem direct contact op met een professional. Zij kunnen al je ramen beveiligen door ze te vervangen door kwaliteitsramen. Ze kunnen ook je beglazing volledig vervangen (enkel glas vervangen door dubbel of driedubbel glas). Tot slot geven onze experts je al het advies dat je nodig hebt om de beste oplossing voor jouw budget te vinden.

BEL ONS VOOR EEN OFFERTE

U kunt dit formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Formulaire NL

ONS WERK AAN UW CHASSIS IN DE HELE STAD

Onze diensten op het gebied van montage, creatie en installatie, evenals groot kozijnwerk, zijn beschikbaar in de hele stad. We werken in alle volgende gemeenten:

In de volgende gemeenten : Anderlecht - Oudergem - Sint-Agatha-Berchem - Brussel - Etterbeek - Evere - Vorst - Ganshoren - Elsene - Jette - Koekelberg - Sint-Jans-Molenbeek - Sint-Gillis - Sint-Joost - Schaarbeek - Ukkel - Watermaal-Bosvoorde. - Sint-Lambrechts-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Hoeilaart - Zaventem - Overijse - Tervuren - Sint-Genesius-Rode - Diegem - Lasne - Terhulpen - Genval - Rixensart - Ottignies - Louvain-la-Neuve - Chaumont-Gistoux - Waver - Waterloo - Grez-Doiceau

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 26

No votes so far! Be the first to rate this post.