Aluminium kozijnen Brussel

VERVANGING, PLAATSING EN INSTALLATIE

ramen en kozijnen

PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in aluminium kozijnen in Brussel? Dit type materiaal vereist heel wat expertise. Als het gaat om het plaatsen, vervangen of installeren van aluminium ramen, kunt u vertrouwen op ons professionalisme.

Eerst en vooral passen we ons aan aan de kwaliteitseisen van uw dienstverlening. Ons bedrijf biedt zijn diensten aan particulieren, professionals en bedrijven. We installeren en vervangen vooral ramen in industriële gebouwen, kantoren, enz. De experts van chassis Bruxelles staan tot uw dienst!

chassis bruxelles

U kunt dit formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Formulaire NL

ALUMINIUM KOZIJNEN BRUSSEL - ONZE DIENSTEN

ONZE VERSCHILLENDE DIENSTEN

Om te beginnen volgt hier een lijst met de verschillende diensten die we leveren, bij jou thuis of op kantoor:

 • Installatie van aluminium ramen;
 • Vervanging van alle ramen in je huis/appartement;
 • Vervanging van ramen in gebouwen, kantoren, enz;
 • Installatie en montage van ramen ;
 • ...

WAAROM KIEZEN VOOR DIT TYPE CHASSIS?

Aluminium kozijnen zijn erg populair, vooral vanwege hun isolerende eigenschappen en elegantie. Er zijn drie belangrijke voordelen aan aluminium kozijnen:

 • Waterdichtheid
  Kozijnen van dit materiaal zijn bijzonder goed bestand tegen vocht en slecht weer. Hierdoor voorkom je schade door vocht of condensatie op je muren.
 • Uitstekende isolatie
  Aluminium isoleert bijzonder goed tegen warmte en geluid. Je hebt dus geen last van stadslawaai als je binnen bent. Bovendien verminder je je energievoetafdruk door minder verwarming te gebruiken in de winter.
 • Esthetiek
  Aluminium kozijnen zijn er in verschillende vormen. Mat, glanzend, in verschillende kleuren, enz. Ze zijn even geschikt voor oude gebouwen als voor nieuwbouw.

Ben je op zoek naar een expert in PVC aluminium frames, of een expert in houten frames? Ontdek ook onze expertise :

Chassis bois bruxelles

Houten kozijnen

Chassis pvc bruxelles

PVC-kozijnen

7 dagen per week beschikbaar van 8 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds

DE ANDERE VOORDELEN VAN ALUMINIUM

Aluminium ramen zijn niet alleen isolerend, waterdicht en esthetisch mooi, ze hebben nog veel meer voordelen.

Ten eerste zijn ze bijzonder onderhoudsvriendelijk. Dit is een groot voordeel voor ruimtes met veel ramen.

Ten tweede zijn aluminium kozijnen bijzonder stabiel. Ideaal dus voor grote erkers.

Ten slotte is aluminium heel gemakkelijk te recycleren. Dit materiaal kiezen voor je ramen is dus een eenvoudig ecologisch gebaar.

WAAROM EEN BEROEP DOEN OP ONS ALUMINIUM KOZIJNENBEDRIJF IN BRUSSEL?

Om te beginnen werven we de beste vaklui in de hoofdstad aan. Ze staan allemaal bekend om hun sterke vaardigheden en jarenlange ervaring. We werken dus met mensen die van hun vak houden en het met passie doen.

Ten tweede bieden we een service die elke dag van de week beschikbaar is van 8 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds. Dus als je chassis kapot gaat, kun je contact met ons opnemen, zelfs op zondag, op het volgende nummer: 028992234.

Tot slot zijn we gespecialiseerd in het plaatsen, installeren en vervangen van aluminium ramen in Brussel. We zijn beschikbaar in alle delen van de hoofdstad en we werken vooral met aluminium ramen. Kortom, wij stellen onze professionaliteit tot uw dienst.

BEL ONS VOOR EEN PRIJSOPGAVE

U kunt dit formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Formulaire NL

HOE KAN IK EEN OFFERTE KRIJGEN VOOR MIJN ALUMINIUM RAMEN IN BRUSSEL?

Op zoek naar aluminium ramen op maat? Chassis Brussel kan u in contact brengen met een vakman voor een snelle en persoonlijke offerte voor aluminium ramen in Brussel. Ons bedrijf heeft een telefoonnummer ingesteld zodat u ons op elk moment kunt bellen. We kunnen u verzekeren dat de prijs die op de offerte vermeld staat, niet zal veranderen, zelfs niet nadat we ons werk gedaan hebben. Dankzij onze nauwkeurige expertise kom je niet voor onaangename verrassingen te staan met nieuwe kosten. Samen bepalen we het soort werk dat moet worden uitgevoerd. Het kan gaan om warmteverlies, een luchtdichtheidsprobleem of zelfs een slechte warmte- en geluidsisolatie.

IS DE OFFERTE VOOR MIJN ALUMINIUM RAMEN IN BRUSSEL GRATIS?

Wat je verzoek ook is, we geven je een gratis prijsopgave. Op deze manier kun je profiteren van onze expertise om een zo nauwkeurig mogelijk beeld te krijgen van de kosten voor jouw soort werk. Als onze prijsopgave voor aluminium kozijnen in Brussel je ertoe aanzet om gebruik te maken van onze diensten, dan voert ons team het werk uit op elke dag van de week, ook op zon- en feestdagen. We doen al meer dan 10 jaar zaken en kunnen uw werkzaamheden overal in Brussel uitvoeren. Dus of u zich nu in een van de gemeenten bevindt die onderaan de pagina vermeld staan, vraag nu uw aluminium offerte in Brussel aan!

We raden je ook aan om te controleren of je in aanmerking komt voor chassisbonussen. Deze zijn gebaseerd op factoren die overeenkomen met je inkomen en kunnen je helpen om je uitgaven te verlagen. Er is een online test beschikbaar om te zien of je in aanmerking komt.

ALUMINIUM, HOUTEN EN PVC KOZIJNEN: WAT IS DE BESTE KEUZE VOOR GROTE RAMEN?

Wil je grote ramen plaatsen? Elk type kozijn kan worden geïnstalleerd voor een erker. Voor de beste esthetische en praktische resultaten raden we echter aluminium ramen aan. Aluminium is een zeer stabiel materiaal voor ramen en openslaande deuren. Je verliest niets van het licht in je ruimte, omdat aluminium zich aanpast aan de afmetingen van je huis en gebruikt kan worden om zeer slanke kozijnen te maken. Aluminium biedt stabiliteit bij het plaatsen van ramen, evenals een zekere stevigheid. Het biedt versterkte isolatie om allerlei inbraakpogingen tegen te gaan. Hoewel het duurder is dan hout of PVC, is aluminium op de lange termijn nog steeds erg rendabel. Aluminium kozijnen zijn niet alleen 100% recyclebaar en je kunt kiezen uit verschillende kleuren, maar ze beloven ook gemakkelijk te onderhouden te zijn. Het is de ideale keuze voor ruimtes met veel ramen, zoals serres of coworkingruimtes.
Als je een oud gebouw renoveert, kan aluminium ook de juiste oplossing zijn. Het kan worden aangepast aan elk type gebouw, oud of nieuw. Het is dus de ideale oplossing om op lange termijn te besparen!

Vraag nu een offerte aan voor aluminium ramen in Brussel door ons te bellen, we staan voor je klaar van 8 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds.

ONS WERK AAN UW CHASSIS IN DE HELE STAD

Onze diensten op het gebied van montage, creatie en installatie, evenals groot kozijnwerk, zijn beschikbaar in de hele stad. We werken in alle volgende gemeenten:

In de volgende gemeenten : Anderlecht - Oudergem - Sint-Agatha-Berchem - Brussel - Etterbeek - Evere - Vorst - Ganshoren - Elsene - Jette - Koekelberg - Sint-Jans-Molenbeek - Sint-Gillis - Sint-Joost - Schaarbeek - Ukkel - Watermaal-Bosvoorde. - Sint-Lambrechts-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Hoeilaart - Zaventem - Overijse - Tervuren - Sint-Genesius-Rode - Diegem - Lasne - Terhulpen - Genval - Rixensart - Ottignies - Louvain-la-Neuve - Chaumont-Gistoux - Waver - Waterloo - Grez-Doiceau

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 37

No votes so far! Be the first to rate this post.