KOZIJNEN ANDERLECHT : PROFESSIONALS IN RAMEN EN DEUREN

MONTAGE, INSTALLATIE EN VERVANGING VAN RAMEN

ALUMINIUM, PVC, ALUCLIP EN HOUTEN KOZIJNEN

SPECIALISTEN IN HET MAKEN VAN MONTUREN OP MAAT

PROFESSIONALS IN CHASSISWERK VOOR MEER DAN 8 JAAR

WIJ WERKEN MET DE BESTE MERKEN: KÖMMERLING, ALIPLAST, ...

We maken alleen ramen op maat. Je hoogwaardige kozijnen zijn dus uniek, speciaal ontworpen en passend voor jouw ramen!

Na verloop van tijd verslechteren je ramen en verliezen ze hun isolerende werking. Voel je tocht in je huis als de winter zijn intrede doet? Woon je op het platteland en hoor je dingen als vliegtuigen, auto's en de honden van je buren? Zo ja, dan kun je investeren in ramen met driedubbele beglazing om deze problemen in de toekomst te vermijden. Doe een beroep op de kwaliteitsdiensten van chassis Anderlecht. Wij bieden betrouwbare diensten, snelle reactietijden en professioneel vakmanschap.

chassis bruxelles

U kunt dit formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Formulaire NL

ONZE DIENSTEN EN WERK OP KOZIJNEN IN ANDERLECHT

chassis Bruxelles

Installatie van raamkozijnen

Kozijnen plaatsen

Groot werk aan alle raamkozijnen

Veranging van raamkozijnen

KOZIJNEN IN ANDERLECHT - DE VOORDELEN VAN ONS BEDRIJF

Bent u op zoek naar een chassisbedrijf in Anderlecht dat professioneel, beschikbaar en transparant is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De lijst met voordelen die u vindt bij ons bedrijf omvat

  • Onmiddellijke en gratis bestekken
  • 8u tot 20u, 7 dagen op 7
  • Gecertificeerde Europese conformiteit (FSC- en PEFC-certificaten)
  • Gekwalificeerde technici
  • Concurrerende prijzen
  • Gemaakt in België

VEELGESTELDE VRAGEN

HOE HERKEN JE EEN KWALITEITSONDERSTEL?

Een kwaliteitsraam moet een goede thermische isolatie bieden. Het moet ook een optimale geluidsisolatie bieden. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort, maar helpt je ook energie te besparen.
Zoek ramen met een kozijndiepte tussen 72 mm en 92 mm. En om er zeker van te zijn dat het kozijn sterk is, moet het voorzien zijn van minstens 3 dichtingen. Je moet ook controleren of het kozijn waterdicht is. Hiervoor moet het een goede afwerking hebben.

HOE KIEZEN TUSSEN ALUMINIUM, PVC OF HOUTEN RAMEN IN ANDERLECHT?

De keuze van je ramen hangt af van de prijs, het onderhoud dat elk materiaal vereist en hun isolatieniveau.
Wat thermische isolatie betreft, worden houten ramen het meest aanbevolen. Ze zijn echter vaak duurder dan PVC of aluminium ramen. Hout vereist ook regelmatig onderhoud. PVC-ramen bieden uitstekende geluids- en warmte-isolatie en zijn zeer luchtdicht. Als je op zoek bent naar ramen op maat, kun je kiezen voor aluminium modellen. Maar voor de beste thermische prestaties moeten aluminium ramen worden voorzien van driedubbel glas.

Net als PVC heeft aluminium echter weinig onderhoud nodig.
Welk type raam je ook kiest, ons bedrijf installeert het graag voor je. Wij bieden namelijk diensten aan voor het plaatsen van ramen in Anderlecht (in hout, aluminium of pvc).

chassis anderlecht

HOE UW KOZIJNEN ONDERHOUDEN IN ANDERLECHT?

Het onderhoud van je ramen hangt af van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn (hout, pvc of aluminium). PVC-ramen hoeven alleen maar één keer per jaar te worden schoongemaakt met een niet-schurend product. Aluminium ramen moeten seizoensgebonden worden schoongemaakt met afwasmiddel en lauw water.
Houten ramen moeten worden beschermd tegen de elementen. Om dit te bereiken moeten ze worden geschuurd, gestript en gereinigd voordat ze worden gecoat met een beschermende verf of lak. Het is een langdurig proces dat veel techniek vereist om het materiaal niet te beschadigen. Daarom raden we je aan om een professional in te schakelen. Ons bedrijf biedt diensten voor het plaatsen, installeren en vervangen van ramen in Anderlecht. Bel ons en we komen naar u toe.

beschikbaar van 8 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds, 7 dagen per week

WAAROM EEN BEROEP DOEN OP ONS?

Ten eerste werken we met bekende merken. Het is voor ons heel belangrijk om u kwaliteitsapparatuur te leveren die jarenlang meegaat. Het is waar dat een chassis van slechte kwaliteit snel verslechtert en dus sneller moet worden vervangen. Daarom werken we met bekende merken zoals Rehau, Trocal, Aluplast en natuurlijk Kömmerling.

Bovendien hebben onze monturen een Europees conformiteitscertificaat. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit. Bovendien zijn onze technici gekwalificeerd en competent. Tot slot is onze service 7 dagen per week beschikbaar van 8 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds, en het is zeer concurrerend. Denk dus niet langer na over welk bedrijf je moet kiezen. Bel ons zo snel mogelijk!

bel ons voor een offerte

U kunt dit formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Formulaire NL

ONS WERK AAN UW CHASSIS IN DE HELE STAD

Onze diensten op het gebied van montage, creatie en installatie, evenals groot kozijnwerk, zijn beschikbaar in de hele stad. We werken in alle volgende gemeenten:

In de volgende gemeenten : Anderlecht - Oudergem - Sint-Agatha-Berchem - Brussel - Etterbeek - Evere - Vorst - Ganshoren - Elsene - Jette - Koekelberg - Sint-Jans-Molenbeek - Sint-Gillis - Sint-Joost - Schaarbeek - Ukkel - Watermaal-Bosvoorde. - Sint-Lambrechts-Woluwe - Sint-Pieters-Woluwe - Hoeilaart - Zaventem - Overijse - Tervuren - Sint-Genesius-Rode - Diegem - Lasne - Terhulpen - Genval - Rixensart - Ottignies - Louvain-la-Neuve - Chaumont-Gistoux - Waver - Waterloo - Grez-Doiceau

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 23

No votes so far! Be the first to rate this post.